С Travel Cocktails ми харесва това, че няма рутина, всеки път сме на различно място – често навън, а аз обожавам да съм навън.

Любовта и интересът ми към кулинарията, както и социалната среда, която работата зад бара предлага, с лекота ме поведоха в пътешествието ми като барман и миксолог. Повече от десет години пътувам, опитвам, смесвам, експериментирам с различни продукти от всички краища на света, като това ми дава усещането, че постоянно съм в движение по земното кълбо.

За първи път попаднах зад бара в края на гимназиалните ми години. Тогава приготвянето на коктейли беше много лимитирано, но въпреки това никога не остана на заден план за мен. Няколко сезона на морето, няколко години на западния бряг на Щатите и още осем на Острова ми дадоха сериозен тласък и богати знания за съвременната миксология.

Страстта да опитвам и експериментирам не спира да ме движи. През 2021 г., завръщайки се към родината си с идеята да продължа започнатото, съдбата ме сблъска с екипа на Travel Cocktails. Срещата ни се оказа точното нещо за мен – бар на колела, задвижван от енергията на прекрасни хора, завладени от смесването на напитки и създаването на добра атмосфера. Едни истински бар културоведи, които не можеш да спреш на едно място – пътуващ бар, какво да ги правиш? Не закъсня и срещата ми с Cool spirit, които ми дадоха възможността да представям брандове като Luxardo, Thomas Henry, Manchino, Cubical, Real, Dos Maderas, DonQ, с които имам възможност да забърквам коктейли, като гостувам във водещи барове от столичната бар сцена.