Често Задавани Въпроси

Каква е цената за наем на караванта?

Тъй като всяко събитие е различно и уникално в зависимост от броя гости, локацията и времетраенето, моля не се колебайте да се свържете с нас (форма).

Какво включва наемът на Travel Cocktails?

✔️ Един професионалнен коктейл барман
✔️ Един помощник барман
✔️ Коктейлно меню
✔️ Барово оборудване
✔️ Чаши
✔️ Консумативи (свещи, украси, салфетки)
✔️ Висококачествен лед
✔️ Питейна вода
✔️ Озвучителна система

Как да наема караваната?

След като ни изпратите запитване, ние ще ви изготвим индивидуална оферта в рамките на 48 ч. За да си подсигурите датата за вашето събитие, е необходимо да заплатите депозит в размер на 30% от сумата.

Колко е голям домът на Travel Cocktails?

✔️ Дължина – 4 м. (без теглич)
✔️ Широчина – 2 м.
✔️ Височина – 2.5 м.
Или 10 кв.м. равен терен

Има ли нужда от ток и вода?

Караваната на Travel Cocktails разполага със собствена хидрофорна система и електричество, което ѝ позволява да работи самостоятелно в продължение на 4 ч. Ако събитието е по-дълго, ще ни е нужно 220V електрозахранване и достъп до течаща вода.

Квалифициран ли е персоналът?

Разбира се ! Нашият главен барман Павел Памукчиев е професионалист повече от 10 години, а за да е наясно целият екип с последните тенденции в иновативната миксология, посещаваме различни обучения и семинари в страната и чужбина.

Кой ще осигури алкохола за събитието?

С радост ще ви помогнем да определите необходимото количество алкохол в зависимост от конкретните параметри на вашето събитие. Ние притежаваме компетенцията и контактите, за да осигурим алкохол за напитките ви, но ако сами предпочитате да се погрижите за тази част, ще ви свържем с местни доставчици.

Сервирате ли бира, безалкохолни напитки и кафе

Специализирани сме в сервирането на коктейли с качествен алкохол, свежи сезонни продукти и домашни съставки и затова караваната е оборудвана с кран за наливни коктейли. Ако желаете в менюто ви да присъства и бира, ние работим с едни от най-добрите български крафт пивоварни. Като безалкохолни напитки с удоволствие ще ви предложим от нашите домашно приготвени лимонади и студени чайове. Имаме възможност да осигурим и топли напитки при предварителна заявка.

Мога ли да наема Travel Cocktails с друга цел?

Да, обичаме сътрудничеството и да създаваме нови приятели! Караваната е изключително фотогенична и би била чудесен декор за вашата фотосесия или допълнение към представянето на новия ви продукт.

Къде мога да открия Travel Cocktails?

Нямаме постоянна локация, тъй като целта ни е да сме максимално мобилни и да пътуваме. Отправната ни точка е град София.