КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ

Ние ще ви помогнем да създадете преживяване, което всеки от екипа ви да запомни!

КАРАВАНА КОКТЕЙЛ БАР ЗА ВАШЕТО КОРПОРАТИВНО СЪБИТИЕ

Travel Cocktails е реставрирана ретро каравана, оборудвана като модерен коктейл бар с всички необходими удобства за обслужване на вашето парти. Нейният винтидж стил и неповторима визия ще я направят акцент на корпоративното ви събитие.

Позициониране

Тя може да се позиционира на паркинга пред офис сградата ви, в двора на производствената ви база, пред хотела в планината, на плажа или друго креативно място. Караваната ни достига лесно до нестандартни локации, на които иначе не бихте си представили, че можете да пиете коктейли от световна класа.

Консумативи

Независима от ток и вода, караваната пристига при вас заедно с всичко нужно за функционирането на бар на открито - съставки за приготвянето на коктейли, стъклени чаши, кристален лед, декорация и салфетки.

Екип

Нашият екип от професионалисти, носител на редица отличия, и нашият главен миксолог, награден за най-добър барман на България за 2018 г. и един от топ 20 в света, с радост ще приготвят авторски коктейли, направени с качествен алкохол, сезонни продукти и пресни съставки.

POP-UP БАР ЗА ВАШЕТО КОРПОРАТИВНО СЪБИТИЕ

Преносимият Pop-Up бар Travel Cocktails е професионално оборудван бар стейшън и е решението за комфортно и качествено обслужване на корпоративни събития на закрито. Лесният монтаж му позволява позициоиниране във вашия офис, конферентни зали, coworking пространства, recreation зали, а защо не и на открито.

Позициониране

Барът се монтира при вас заедно с всичко нужно за едно незабравимо коктейлно събитие - съставки за приготвянето на напитки, стъклени чаши, кристален лед, декорация и салфетки.

Визия

Стилната му визия ще се впише в почти всяка тематика, а освен това и лесно може да се сменя, с възмножост за брандиране на вашето лого, послание или корпоративна индивидуалност.

Екип

За авторските коктейли, приготвени с много опит, се грижат нашите професионални бармани, които през 2018 г., печелят приза за създаване на най-добър Pop-Up Bar с включени концепция, интериор и коктейлно меню за по-малко от 24 часа. Е, за вас ще го направим по-бързо.

Свържете се с нас

За повече информация относно провеждането на корпоративните събития можете да ни пишете в контактната форма тук:

Клиентите за нас

Имахме удоволствието да поканим Travel Cocktails на нашите фирмени партита през 2021 по случай рождения ден на агенцията и коледното ни парти. Две локации, едно на открито в градина с каравана и едно на закрито с pop up bar. Може да кажем, че Павката и неговият уникален екип направи така, че да имаме прекрасна атмосфера, придружена от качествено поднесени уникални коктейли, които направиха събитията още по-запомнящи се. В допълнение на това Павката носи много готина енергия, позитивно отношение и бих препоръчал на всеки, който иска да си направи едно запомнящо се събитие.

Xplora BG