РАБОТИЛНИЦА ЗА КОКТЕЙЛИ

Превърнете фирменото си събитие в незабравимно преживяване!

Научете красивото изкуство на миксологията в забавна и интерактивна среда, където ще се научите да шейквате, бъркате и смесвате като професионалист. Работилницата за коктейли е подходяща за тиймбилдинг, корпоративни събития или забавление за гостите на вашия празник. Освен това, може да бъде и страхотен подарък за ергенско или моминско парти.

Това уникално изживяване ще накара участниците да се забавляват по един необикновен начин, докато приготвят сами коктейлите си, измислят техните имена и избират подходяща чаша и украса. Най-големият риск, който поемате с участието си в нашия worshop, е да бъдете бармана на компанията от тук насетне.

Работилницата за коктейли, типично в стила на Travel Cocktails, е пътуваща! Тя може да се проведе на живо, онлайн или в хибриден формат. Нашият главен барман ще ви разкаже кратка история на класическите коктейли, ще ви научи по забавен начин на различните видове техника за смесване и ще ви покаже как лесно да използвате или заместите баровото оборудване.

СЪБИТИЯ

НА ЖИВО

Поканете ни на живо да споделим опит и да се забавляваме заедно, а ние ще осигурим:

Каравана коктейл бар

Професионален барман и водещ

Помощник барман

Барово оборудване

Коктейлни чаши

3 вида лед (кубчета, натрошен и големи блокове)

Допълнителен бар с всички необходими съставки за направата на различни видове коктейли

Високи маси

*продължителност – 60 мин.

КАК ПРОТИЧА СЪБИТИЕТО?

Състезание

В зависимост от броя участници, гостите се разделят на отбори или играят индивидуално, като всеки получава комплект от барово оборудване и бутилка различен алкохол.

Демонстрация

Следва кратка презентация от нашия главен барман и демонстрация на различните категории коктейли.

Време

Таймерът започва да отброява 45 мин. и всеки трябва да презентира един авторски коктейл, за който е използвал техника, съставки, чаша, лед и декорация по свой избор.

Оценка

Напитките биват оценявани по правилата на най-престижното състезание за бармани в света, в което Павел класира България в топ 20, а именно:

✓ Аромат

✓ Вкус

✓ Декорация

✓ Техника

✓ История

Свържете се с нас

За повече информация относно провеждането на корпоративните събития можете да ни пишете в контактната форма тук:

ОНЛАЙН

Локация

Поканете ни да се включим онлайн чрез Zoom, Meet или друга платформа, а ние ще ви очакваме зад екрана в нашата лаборатория.

Консумативи

Предварително ще ви направим и изпратим кутии с всички необходими съставки и оборудване за направата на различни видове коктейли.

Списък със съставки

Ако гостите ви са в чужбина, ще изпратим списък с лесно достъпни съставки, които всеки участник ще трябва да подготви сам. Ние пък ще покажем как лесно може да се заместят баровите принадлежности с кухнеска посуда, която всеки има у дома.

Задание

В рамките на 60 мин ще ви разкажем кратка история на коктейлите, ще ви покажем защо и как се използват различните видове техника за смесване и заедно ще си приготвим пунш, сезонен коктейл и безалкохолна напитка.

*продължителност – 60 мин.

Интересно, нали?

Свържете се с нас

За повече информация относно провеждането на корпоративните събития можете да ни пишете в контактната форма тук:

ХИБРИД

Локация

Знаем, че не винаги има възможност всички да сме заедно на едно място.
Обаче пък живеем в 21ви век и хибридната работилница за коктейли е идеалният вариант, в който комбинираме участие на живо и излъчваме онлайн.

*продължителност – 60 мин.

* Всяка работилница и коктейлно меню могат да бъдат създадени така, че да отговарят на вашата agenda и вашите предпочитания.

Свържете се с нас

За повече информация относно провеждането на корпоративните събития можете да ни пишете в контактната форма тук:

Клиентите за нас

Имахме удоволствието да поканим Travel Cocktails на нашите фирмени партита през 2021 по случай рождения ден на агенцията и коледното ни парти. Две локации, едно на открито в градина с каравана и едно на закрито с pop up bar. Може да кажем, че Павката и неговият уникален екип направи така, че да имаме прекрасна атмосфера, придружена от качествено поднесени уникални коктейли, които направиха събитията още по-запомнящи се. В допълнение на това Павката носи много готина енергия, позитивно отношение и бих препоръчал на всеки, който иска да си направи едно запомнящо се събитие.

Xplora BG

Галерия