Добре дошли в света на първия пътуващ коктейл бар в България – Travel Cocktails!

Всичко започна, когато решихме да се отдадем изцяло на нашата страст към коктейлите и ентусиазма ни за пътешествия и нови усещания. Така след месеци неуморна работа и подготовка през 2017 г. потеглихме на път и дадохме старт на приключението, наречено Travel Cocktails!

Ангажирайки нашите професионални бармани, ще можете да разчитате на качествено обслужване, придружено от крафт коктейли, приготвени с висококачествен алкохол, свежи сезонни продукти и домашни съставки. При предоставяне на нашите услуги залагме основно на личното отношение и затова често нашите клиенти стават и наши приятели.

Дом на Travel Cocktails е изцяло реновирана ретро каравана от края на 70-те години на немската марка Tabbert, която ниепреобразихме в модерен мобилен коктейл бар. Нашият дизайн се отличава с изчистена визия в ретро стил и естествени материали, чрез които се постарахме да сме по-близо до природата. Преобладаващ материал е дървoто бреза, което използвахме, както за да покрием цялата вътрешна част на караваната, така и за изработените по поръчка мебели и барове. За повече свежест в нашето малко, но функционално пространство, покрихме една от стените с жив скандинавски мъх. Сами отглеждаме и някои от подправките за нашите напитки, както и различни растения, които просто обичаме.

Макар че Travel Cocktails е бар на колела, той е оборудван според най-високите стандарти. Караваната разполага със специално проектиран и изработен бар стейшън с цел по-ефективно и качествено обслужване на вашето събитие. Кранът за наливни коктейли позволява издаването на любимите ви напитки по-бързо, за да можете вие и вашите гости да се забавлявате без да чакате. Ние ще се погрижим и за охлаждането на напитките, за да не бъде помрачаван вашия празник от бутилка с неправилна температура. Хидрофорната система ни прави независими от течаща вода, а допълнителното ни захранване осигурява собствено електричество до 8 часа. Така можем да достигнем (почти) всяка локация. Travel Cocktails разполага и с качествено озвучаване и с радост ще помогнем на вашите гости да се раздвижат в ритъма на любимата ви музика.