Сватбата е празненство на любовта. Като всички други младоженци сме сигурни, че и ти и половинката ти искате това да е едно незабравимо събитие. Но много често най-трудното предизвикателство в планирането на една сватба е как да я направите отличима от останалите. Все пак колкото и персонални да са тези събития, обикновено доста си приличат едно с друго заради подобните церемонии, традиционни обичаи, украси, локации дори. Но ако ти и половинката ти искате вашата сватба да бъде единствена по рода си, то най-лесното решение за вас е каравана барът на Travel cocktails.

С него ще впечатлите гостите си, но и ще създадете “център” на сватбата си – мястото, където всички се събират да си говорят, от където тръгват забавните истории, с които гостите ще запомнят събитието ви! Но защо си струва ти и половинката ти да изберете именно каравана бар? Подбрали сме 5 причини за това, а останалите можеш да откриеш тук. 😉

Помисли за качеството на връзката, картината и звука

Всеки от нас знае колко е неприятно да се включиш в онлайн събитие или среща и да не чуваш добре, връзката да прекъсва или картината да е размита. Затова е важно да се погрижиш качеството на звука да е кристално. Качествените микрофони правят звука много по-професионални и значително по-приятни за слушане. За истинско преживяване, разбира се, добрата картина също е важна. Оборудвай се с качествена камера, с която да си сигурен, че и онлайн, и офлайн гостите ще могат да виждат ясно картината.

  1. Неустоими алкохолни напитки

Всеки от нас знае, че алкохолните напитки са задължителна част от всяка сватба. Но винаги са едни и същи. Е, каравана барът ни ви дава възможност да превърнеш този елемент от събитието ви в преживяване. А още по-хубавата част е, че от Travel Cocktails можем да ви предложим напълно персонализирано меню, което да е вдъхновено от теб и половинката ти. Колкото до видовете алкохол – те отново са ваш избор, нашият екип от професионалисти може да забърква неустоими напитки с водка, текила, уиски, ликьори, ракия и каквото друго ти хрумне!

  1. Практично е!

Преди да започнете планиране на сватба никога не бихте се замислили колко чаши ви трябват за х на брой гости, колко лед е нужен, къде да се съхранява алкохолът и разредителите… Освен ако с половинката ти не сте избрали локацията да бъде ресторант, всеки един от тези въпроси и десетки още могат да превърнат организацията на събитието ви в… кошмар. Но екипа ни се грижи за всеки един от тези малки детайли, за да можете ти и половинката ти да се насладите на вашия ден без никакви притеснения!

  1. Сигурно качество

Всъщност контролът на качеството на всяка напитка и всеки детайл от преживяването обикновено осигурява собственикът на нашия каравана бар – Павел Памукчиев. Като професионален и многократно награждаван барман, той е подбрал екип от професионалисти, които работят на много високо ниво, а по време на сватбата ти той следи всеки елемент от коктейлите и цялостното преживяване около караваната да бъде отлично! Научи повече за екипа ни тук.

  1. Контролът е изцяло в вашите ръце!

Ти и твоята половинка избирате какъв алкохол да се сервира, а Travel Cocktails осигурява екипа от бармани и нужното оборудване. Това дава възможност на младоженците да контролират всяка изхарчена стотинка, като самостоятелно избират количеството и вида на всяка бутилка алкохол, консумирана по време на сватбата. По този начин можете много по-лесно и детайлно от пресметнете разходите си и да влезете в бюджета, който сте си заложили. А ако остане алкохол, той е за теб и половинката ти!

  1. Коктейли, коктейли, коктейли!

Изборът на коктейли като основна част от алкохолното меню ти позволяват да създадеш истинско удоволствие за гостите си с всяка тяхна глътка. Екипът ни от професионалисти има години опит в миксокологията, което ни помага да създаваме неустоим и балансиран вкус на всяка напитка. А още по-хубавото е, че коктейлите не предразполагат хората да се заседяват на маса. Отивайки до каравана бара ни, изчаквайки напитката си, всеки от гостите ви ще може да си “побъбри” с близък или пък не толкова близък човек. Също като бара в едно заведение, каравана барът ни е центърът на твоето събитие, в който се създават историите, които гостите ви да разказват след това.

Единствено трябва да решиш – каква сватба искаш да имаш – като всяка друга или… единствена по рода си? Ако ти и половинката ти изберете второто, не пропускайте да научите как правим специалния ви ден още по-специален!

Свържете се с нас

За повече информация относно провеждането на корпоративните събития можете да ни пишете в контактната форма тук: