Има моменти в живота ни, които остават незабравими. Много от тези спомени трупаме по време на сватбата си. И разбира се, винаги искаме тя да бъде интересна, забавна и да остави приятен послевкус на гостите ни. Един от начините да направим това е като надникнем в най-актуалните тенденции в света на сватбите. Да започваме!

  1. Градинска сватба 

Романтиката на градинската сватба не може да се отрече. Липсата на строга формалност придава магическо усещане на събитието. Този тренд започна преди две години, но в България става все по-популярен всеки следващ сезон. А освен това в днешните условия на пандемия, мерките за безопасност на гостите също играят важна роля, което прави отворените пространства още по-предпочитан избор. Предизвикателството пред този тип сватби е силната зависимост от метеорологичните условия, както и че са подходящи единствено за топлите месеци, в които много от локации бързо се запазват. Но си заслужава! Особено като се комбинира със следващия тренд.

  1. Приказни лампички

Всяко момиче някога си е мечтало за сватба като от приказките. Е, лампички опънати над градинското парти са един от най-добрите начини да придадем приказно усещане на събитието си. Разбира се, това осветление може да се приложи и при закрити пространства, стига мястото да го позволява. Но едва ли може да замести магията на голямата градина с лек летен вятър, който поклаща нежно лампичките. Замечтахме се… 

  1. По-малки сватби

Пандемията остави много следи в организацията на сватбите и може би най-голямата такава е трендът за по-малки сватби. Все повече хора предпочитат да съберат тесен кръг от приятели, с който да отпразнуват любовта си. Това не означава, че не очакваме и грандиозни събития, но масово се създават листи с гости с между 50-80 имена в тях. Това може да ти позволи да избереш и по-нестандартна локация за своята сватба. А ние от Travel Cocktails можем да превърнем деня на живота ти в истинско преживяване с нашия пътуващ каравана бар, без значение къде избереш да отпразнуваш любовта си и какъв брой хора ще поканиш. Изпрати своето запитване като попълниш контактната ни форма още сега!

  1. Палитри, вдъхновени от природата

Цветовите палитри на събитията стават все по-земни, напомняйки на екзотични дестинации. Пастелните тонове отново са на фокус, но вече са комбинации на нежно розово с кафе или пък карамел и копринена слонова кост, които придават на празника една специфична атмосфера и топлина. Това е естествено продължение на тенденцията към БОХО стил, която продължаваме да наблюдаваме. Ако и ти харесваш този тренд, то не пропускай да видиш нашата бохемска декорация, с която можем да допълним присъствието на караваната на Travel Cocktails на твоето събитие. 

  1. Сватби в аристократичен стил

По-нагоре говорихме за сватби от приказките, а този тренд следва именно тази идея. Този път не влизаме в магичния свят на приказките. Попадаме в аристократичния стил на миналото, в който виждаме грандиозни бални зали, украсени с пищни бели цветове. Разбира се, всяка възвърнала се от миналото тенденция подлежи на осъвременяване, а в този случай препоръчваме да изберете интересна локация като Дворецът на Евксиноград и да настаните събитието си в градините му. По този начин ще съчетаете двата сватбени тренда – аристократичен стил с предимствата на градинскаото събитие. Звучи като незабравимо събитие, нали?. 

А ние от Travel Cocktails можем да дойдем на почти всяка локация, която избереш, и да допълним преживяването ти с примамливо вкусни коктейли от напълно персонализирано за теб и половинката ти меню. Научи повече за услугата ни тук.