“Новото нормално” ни накара да открием по-различни начини да се събираме и да празнуваме всякакви поводи и то по безопасен начин. С все по-популярните работа от вкъщи, онлайн конференции, workshop-и и дори launch-ване на нови продукти границата между онлайн и офлайн света малко по малко избледня. Това доведе до един нов тип събития – хибридните. Те дават възможност на гостите да се включат както на място, така и онлайн. Но как да използваш този нов тренд за фирменото си парти? Именно на този въпрос ще отговорим в следващите редове.

Помисли за качеството на връзката, картината и звука

Всеки от нас знае колко е неприятно да се включиш в онлайн събитие или среща и да не чуваш добре, връзката да прекъсва или картината да е размита. Затова е важно да се погрижиш качеството на звука да е кристално. Качествените микрофони правят звука много по-професионални и значително по-приятни за слушане. За истинско преживяване, разбира се, добрата картина също е важна. Оборудвай се с качествена камера, с която да си сигурен, че и онлайн, и офлайн гостите ще могат да виждат ясно картината.

Планирай забавление, което е приложимо за всички гости

За добро фирмено парти винаги е важно да планираш обща активност, която да забавлява и да сплоти екипа. Всякакви работилници са чудесен вариант, който може да зарадва както онлайн, така и офлайн гостите ти. Нашият workshop за коктейли е перфектен избор за хибридни събития. Ние можем да дойдем на място по време на партито ти и заедно с онлайн и офлайн гостите да забъркаме интересни коктейли. Това уникално изживяване ще накара участниците да се забавляват по един необикновен начин, докато приготвят сами коктейлите си, измислят техните имена и избират подходяща чаша и украса. Научи повече за работилницата ни тук.

Подготви подаръчета, които гостите да използват по време на събитието

Когато избираш забавление за хибридното си фирмено парти, не пропускай да помислиш как да го обвържеш с подаръчетата за екипа си. Например ако избереш работилницата ни за коктейли можеш да направиш бармански комплект за гостите си, в който да включиш базово оборудване, както и няколко вида “шот” бутилки алкохол, за да могат гостите ти да развихрят въображението си.

Раздели партито на стаи

Хибридните събития дават възможност на организаторите да разделят партито на няколко тематични стаи. Може да избереш като тема музиката, която гостите слушат. Добави различните стаи и в онлайн събитието, за да могат всички гости да изберат къде да се включат. Ако искаш да направиш партито още по-интерактивно осигури на гостите на място слушалки с микрофон, с които лесно да общуват с колегите си, които са онлайн.

Ако пък организираш изцяло офлайн корпоративно събитие, не пропускай да видиш как можем да го превърнем в истинско преживяване!