След традиционните коледни фирмени събития настъпи моментът, в който започва трескавата организация за следващите корпоративни празненствата, които влизат в плановете за новата 2022 година. Една от най-големите тайни на запомнящото се парти се крие в добрата локация. Изборът на правилно място обаче може да се окаже предизвикателство. Обикновено търсим локации, които имат по-различна атмосфера, с която да усмихнем всеки от гостите ни. Е, решихме да улесним избора ти, като подбрахме 3 ТОП локации, които са близо до столицата и с които събитието ти ще бъде запомнящо се. Кои са те, виж в следващите редове.

  1. Pasarel Lake Club 

Както може би си се досетил, Pasarel Lake Club се намира до язовир Пасарел. Едва на 15 км от София, след с. Панчарево, се е скрил един истински оазис, сгушен между висока борова гора и живописния язовир. Клубът предлага неповторима атмосфера сред природата, в границите на която се побират над 300 кв. м. външен ресторант-градина, зона за коктейли, вътрешен ресторант за дните, в които времето не позволява ползването на градината. Голямото пространство ти позволява да разгърнеш въображението си и да подбереш интересни групови активности за сплотяване на екипа под формата на забавления. Можеш да разчиташ на кетъринга за вкусно похапване между игрите.

  1. Forest Houses

Бутиковият комплекс Forest Houses е истинско съкровище за организаторите на събития. Намира се в гр. Годеч, на около 1 час от столицата. Толкова близо до града, но едновременно толкова далеч от забързания начин на живот, Forest Houses се превръща в перфектно място за “бягство”, където да създадеш незабравимо преживяване за екипа си. Сгушените в Стара Планина къщички побират около 20 човека, а широката градина отпред ти позволява да развихриш въображението си и да създадеш приказно събитие. Подсказваме ти за повече емоция да украсиш с бохо декор и лампички. Не пропускай да изпратиш запитване и за бар караваната ни, която перфектно приляга на атмосферата във Forest Houses. 😉

  1. Галени градини

Следващата локация, която ти предлагаме, е комплекс „Галени градини“ недалеч от центъра на София – в полите на Стара планина. Там ще откриеш градина на открито, в която да създадеш събитие в природата, на което всеки от гостите да се забавлява. Включително и най-малките, за които има кът за игри. Мястото предлага паркинг за над 40 коли, красива шатра-ресторант за уютните 120 – 130 седящи места, отопление, дискотечно озвучаване и осветление за фирменото ти парти. Но не забравяй, че и нашият мобилен бар може да допълни невероятната локация “Галени Градини”, за да превърне събитието ти в истинско преживяване. Можем да организираме и работилница за коктейли, с която да се забавлява целият екип.

Каквато и локация да избереш, не забравяй, че каравана коктейл барът ни може да допълни събитието ти с неповторим вкус на напитките и… много забавление!